Landelijke villa ontwerpen: Briek360° ontwerpt en realiseert uw droomwoning in landelijke stijl

U ziet zichzelf al thuiskomen in een charmante, exclusieve landelijke villa? Dan dromen wij met u mee. Meer nog: we toveren uw droom om tot een concreet en tastbaar 3D-voorontwerp. Een ontwerp dat voldoet aan uw strengste verwachtingen en de striktste eisen op het gebied van kwaliteit, stijl en duurzaamheid.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Onze ervaren vormgevers en architecten zijn thuis in de uitzonderlijke, landelijke bouwtechniek. Zij toveren ruimtes en materialen om tot een woning waarin u met plezier woont, werkt, leeft en geniet. Daarbij kijken we niet enkel naar functionaliteit, maar ook naar tijdloze klasse. Met behulp van superieure materialen – zoals houten schrijnwerk, smeedijzer, recuperatiesteen en andere rustieke bouwmaterialen – creëren we een woonst die u op het lijf geschreven is.

Voor de inrichting van uw landelijke villa vertrouwt u op onze interieurarchitect, die volledig op maat werkt. Hoogwaardige inbouwkasten, een knappe keuken met natuurstenen vloer of oude parket in de woonkamer? Alles wordt mogelijk.

Kom langs om enkele ontwerpen te bekijken of om uw woning vorm te geven.