top of page

Briek360° Bouwprojecten, expert in charmante villa’s

Ga voor tijdloze klasse

Hebt u graag een villa in Vlaamse stijl, eerder een villa met landelijke allures of een villa met moderne Ibiza look? Onze ervaren vormgevers zijn meesterlijk in het geven van karakter aan uw woning. Zij toveren ruimtes en materialen om tot een woning waarin u met plezier woont, werkt, leeft en geniet. 

Daarbij kijken we niet enkel naar functionaliteit, maar creëren werkelijk een geheel met tijdloze klasse. Met behulp van superieure materialen creëren we de woonst die op uw lijf geschreven is.

villa
villa

VAN RUWBOUW TOT VOLLEDIGE AFWERKING

U kan steeds kiezen of Briek360° enkel de ruwbouw realiseert of alles tot in de puntjes afwerkt. Dit geldt uiteraard zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties. Elk aspect van uw bouwproject wordt steeds nauwkeurig berekend.

RUWBOUW

DAKWERKEN

(waaronder ook rieten daken)

TECHNIEKEN

(ventilatie, verwarming, vloerverwarming, warmtepompen, sanitair, elektriciteit, domotica)

BIJGEBOUWEN

(uitbreiding huis, poolhouses, eiken bijgebouwen, et cetera)

VLOEREN

(parket, natuursteen, kasseien, et cetera)

ZWEMBADEN

HOOGWAARDIGE AFWERKING

Als villabouwer kiezen we voor klassieke villa’s voluit voor rustieke bouwmaterialen die het design van uw villa mooi in de verf zetten. Daarbij spreken we over dakpannen met verouderde look, recuperatiesteen, natuursteen, muurankers, prachtig parket en charmante kasseien. Maar ook metalen dakramen en metalen ramen behoren tot de mogelijkheden.

CREËER UW DROOMVILLA

Graag luisteren we naar uw persoonlijke voorkeuren. Het ontwerpen van de villa gebeurt steeds in nauwe samenwerking met de klant. Indien u nog geen plan heeft maken wij een voorontwerp in 3D, zodat u zonder zorgen de beste keuzes kunt maken.

Vlotte samenwerking

VLOTTE SAMENWERKING

Of u nu enkel een ruwbouw wenst, al een architect hebt of ons het volledige project in onze handen geeft; wij staan voor u klaar met een klantvriendelijke aanpak. Eveneens werken wij graag samen met andere professionals.

Contacteer ons vandaag nog!

bottom of page